Hoe het werkt

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek weten we of het klikt. Dan begint het echte werk. We gaan samen aan de slag en we houden de gehele voorbereidingstijd via mail, What'sApp of telefoon gezellig en regelmatig contact met elkaar.

In het inhoudelijke gesprek dat bij jullie thuis plaats kan vinden wordt voor mij duidelijk  welke dingen voor jullie belangrijk zijn in het leven. Maar ook jullie kinderen, hobby's, huisdieren, werk, familiebanden en vrienden passeren de revue tussen tal van andere onderwerpen.

Met al die informatie van jullie kan ik een persoonlijke, bijzondere trouwspeech maken waarin vrolijkheid de boventoon voert, maar waar ontroering binnen handbereik is.
Een trouwplechtigheid met alles om jullie uiteindelijk een volmondig 'Ja!' te horen zeggen.  Want dat is het belangrijkste deel van de trouwceremonie. En bevestigend antwoord op mijn vraag of jullie elkaar aannemen tot echtgenoten, waarbij de instemmende wilsverklaring duidelijk moet blijken.

Quasi-lollige uitspraken als 'Nou, vooruit dan maar' of 'ok, ik kom er niet onder uit' zijn toch niet echt grappig op zo'n bijzonder moment in jullie leven. Dus dat wordt oefenen!

"de huwelijksvoltrekking is het liefdevolle hart van jullie trouwdag, vol vertrouwdheid doordat je weet wie jullie huwelijk voltrekt "

 

Bekijk deze heerlijke vrolijke weergave van een huwelijk om vast in de stemming te komen: