Trouwambtenaar voor 1 dag

BABS voor 1 dag - Coaching Trouwambtenaar -

U bent gevraagd het huwelijk van een relative, vriend of vriendin te voltrekken:  hoe leuk is dat om Trouwambtenaar - BABS voor 1 dag te zijn!
Maar hoe moet het eigenlijk?

Het bruidspaar zal hun verzoek om door u getrouwd te willen worden, kenbaar moeten maken bij de gemeente waar zij gaan trouwen. U dient dan beëdigd te worden in de rechtbank en benoemd te worden Babs voor 1 dag in de gemeente waar zij gaan trouwen. Een formaliteit die buiten mijn coaching gaat, om u goed voor te bereiden op Uw taak als trouwambtenaar voor 1 dag.

Nu komt de Coaching - BABS voor 1 dag - in beeld

De trouwspeech kan ik niet voor u schrijven daar zit uw eigen inbreng in, en daar heeft het bruidspaar u ook voor gevraagd.
De huwelijksvoltrekking is het hart van de trouwdag, daar komt meer bij kijken dan alleen een leuke toespraak. Door mijn ervaring maak ik u hier graag wegwijs in.

Gedurende een aantal gezellige- maar zeker ook effectieve uren, krijgt u van mij een één-op-één coaching en bespreken we allerhande zaken waar u als trouwambtenaar mee te maken kunt krijgen. Natuurlijk ontvangt u van mij een hand-out, zodat u thuis alles rustig na kunt lezen.

Tevens nodig ik u uit om een huwelijksvoltrekking van mij bij te wonen (als het bruidspaar daarmee accoord gaat), zodat u de weddingvibes kunt voelen. Zo bent u goed voorbereid en weet u wat er, naast uw eigen persoonlijke inbreng, van u verwacht wordt als trouwambtenaar.

Leuk om mijn kennis met u te kunnen delen en zodat u vol vertrouwen als Babs voor 1 dag het Ja-woord kunt vragen.