lessphp fatal error: load error: failed to find /www/wp-content/themes/theme54584/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /www/wp-content/themes/theme54584/style.less Trouwen op Locatie - Trouwen in the American wayHarriët Bödicker-van den Bosch Jullie Huwelijksambtenaar

Trouwen in The American Way

I give you my hand, my heart, and my love, from this day forward for as long as we both shall live

Trouwen op Locatie

Naast het prachtige Kasteel Erenstein in Kerkrade ligt een kostbaar Kerkraads Erfgoed; Het Sint Elisabeth Stift. En juist daar op het groene gazon, waar de zusters in het verleden de frisse lucht in hun habijt lieten waaien herleefde de uniformiteit maar nu door de fantastische styling van deze trouwlocatie in de tuin.

Onder een ruisende jarenoude beukenboom, die zijn takken tot ver naar de hemel laat groeien, stonden alle witte gastenstoeltjes als in een american dream opgesteld.

De Mr&Mrs-tekstborden alsmede de bewegwijzering “This way to the I do and the Kiss” zorgde ervoor dat de gasten zonder aarzeling plaatsnamen.

Trouwen The American Way

En toen gebeurde wat men nog nooit in deze vriendengroep had zien gebeuren. Geen emotioneel weggeef-moment van deze vrolijke bruid door haar vader, maar in plaats daarvan werd het volume van de muziek door de DJ op vol gedraaid waarna een onvergetelijke, swingende entrée van de ceremoniemeesters met daarna de getuigen, en als laatste het té gekke bruidspaar plaatsvond.

Patty zou Patty niet zijn om juist gewoon alles op haar trouwdag, helemaal anders te doen dan dat iedereen zou verwachten, want zo werd trouwen op locatie nog unieker.

Een paar dagen eerder waren zij al voor de wet getrouwd waardoor deze unieke dag,  hun eigen trouwdag, ook helemaal ingevuld kon worden naar hun eigen wensen, zonder dat zij zich nog aan allerlei wettelijk regels en tijden diende te houden.

Al jaren had de bruid gedroomd van een huwelijk om van te dromen terwijl de bruidegom zich nog nooit een voorstelling van had gemaakt van zijn eigen trouwdag, want hij zou toch nooit gaan trouwen.

Totdat hij het geluid van de hakjes van haar schoenen hoorde en hij zich dat moment van zo’n 8 jaar geleden nog steeds levendig voor de geest kan halen; “Yes, die is echt leuk”

Telefoonnummers werden uitgewisseld en er werd uitgegaan, geflirt, gekletst en gezoend. Samen gingen zij uiteten bij de Italiaan en daarna naar de film; The Devil wears Prada, hij had het kunnen weten….en natuurlijk kreeg zij daar de slappelach…ook dat had hij kunnen weten.

En wat hij na al die jaren samen helemaal wist, was dat hij haar grootste droom wilde laten uitkomen; Trouwen the American way!

Het huwelijksaanzoek vond op Aruba plaatst. Nadat ze heerlijk gegeten hadden werd er een mooie strandwandeling gemaakt en ineens viel Frenkie op zijn knieën waardoor zij zo schrok dat ze hem probeerde vast te grijpen en daardoor tegen het doosjes stootte en de prachtige verlovingsring in het zand viel. Saamhorig, wanhopig en giechelig zochten zij naar de ring, met hun handen voorzichtig door het zand waaierend en gelukkig vonden zij hem. Emotioneel en dolgelukkig vielen zij elkaar in de armen, en volgde het “JA, ja, ja” terwijl haar tranen over haar wangen rolden, gevolgd door één en al vrolijkheid.

Zij beloofden elkaar trouw te blijven, met elkaar te blijven lachen, huilen en dansen en elkaars beste vriend te blijven.