Referenties

Hoe heerlijk om hier de referenties ; de lieve- en blije berichten van de bruidsparen te mogen lezen. Deze berichten geven een heldere weergave van de werkwijze van Jullie Huwelijksambtenaar.

Iedereen wil toch een gezellige, feestelijke en liefdevolle trouwspeech waarna het feest los kan barsten. Door deze terugblik, vergezeld van een prachtige foto, beleef ik de huwelijksvoltrekking telkens weer waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt!

 

 

Lieve tante Jet,

Onze trouwdag vol liefde, met de tranen over onze wangen van het lachen maar zeker rolde ze ook over onze wangen na het benoemen van degene die we zo moeten missen. Toch heel fijn dat jij alles snapte en daar bij de huwelijksvoltrekking zulke mooie woorden over had. Liefde overwint alles en dat voelen wij in grote verbondenheid met elkaar.

Dikke kus en heel veel dank!!

Joost en Maud

Lieve Harriët,

Heel veel dank voor de manier waarop je ons huwelijk hebt voltrokken in de tuin van Kasteel Amerongen! Het jaar uitstel vanwege corona heeft ons nog meer bewust gemaakt van de liefde voor elkaar en dat heb jij prachtig in je trouwspeech weten te verwoorden. Met heel veel humor en lef. Wij hebben zo'n super leuke, fantastische trouwdag gehad. Alles waar we altijd van hebben gedroomd en jij als onze trouwmevrouw hebt daar een grote bijdrage aan gehad. We komen elkaar vast nog heel vaak tegen! Nogmaals veel dank

Veel liefs Igor en Masha

Lieve Harriët,

Onze allergrootste wens was om buiten te trouwen en dat is gelukt ondanks de enorme regenbuien terwijl buienradar aangaf dat het toch echt droog zou zijn bij de huwelijksvoltrekking. Heel veel dank voor jouw humor, vertrouwdheid in de trouwspeech en enorme flexibiliteit op onze trouwdag. Wij hebben genoten en kijken vol liefde terug op een onvergetelijke huwelijksceremonie!

Liefs Fanuel en Annemarie

Lieve Harriet,

Het belangrijkste dat wij zochten in een trouwambtenaar voor ons huwelijk was een persoonlijke klik. Het gevoel dat ons verhaal verteld zou worden zoals wij dat wensten. En dat vonden we bij jou, al vanaf het eerste ogenblik dat jij bij ons voor de deur stond voor een nadere kennismaking. Dat de huwelijksvoltrekking vervolgens 2,5 jaar later pas zou plaatsvinden was toen nog onbekend. Toen we na 2 jaar ‘de draad weer oppakte’, was het gevoel nog hetzelfde. Je stelde onze kids op hun gemak en betrok ze in alles wat uiteindelijk heel waardevol was. Ons huwelijk was intiem en kleinschalig met enkel onze familie en meest dierbare vrienden. Fijn dat jij ons verhaal met zoveel humor, liefde en toewijding hebt gedeeld en zo naar het ‘ja-woord’ toewerkte in dialoog met onze gasten. Wij hebben – mede dankzij jou – een fantastische huwelijksdag gehad!

Liefs, Richard & Suzanne