Referenties

Hoe heerlijk om hier de referenties ; de lieve- en blije berichten van de bruidsparen te mogen lezen. Deze berichten geven een heldere weergave van de werkwijze van Jullie Huwelijksambtenaar.

Iedereen wil toch een gezellige, feestelijke en liefdevolle trouwspeech waarna het feest los kan barsten. Door deze terugblik, vergezeld van een prachtige foto, beleef ik de huwelijksvoltrekking telkens weer waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt!

 

 

Voor onze trouwmevrouw,

Wij willen U heel hartelijk bedanken voor het fijne contact dat wij voorafgaand aan onze huwelijksvoltrekking gehad hebben. U kunt wel raden dat de trouwfoto's meer dan 1000 woorden spreken. Zo herkenbaar hoe U ons samenzijn en het hele verloop naar ons huwelijk verteld heeft. Wij en onze gasten hebben genoten van de prachtige huwelijksceremonie waarbij we een traantje weggepinkt hebben maar nog veel meer hebben kunnen lachen. Wat was het super!

 

 

 

 

Beste Harriët,

Inmiddels zijn we weer bekomen van onze prachtige huwelijksdag en willen we jou als BABS nog hartelijk danken voor het voltrekken van ons huwelijk. Wat hebben we genoten in de boomgaard van Hoeve de Beek. De trouwspeech was helemaal zoals wij zijn; vol liefde, kleurrijk en in samenspel.

Nogmaals hartelijk dank,

Otto en Hennyette

Hoi Harriët,

We willen je bij deze nog enorm bedanken voor het begeleiden van onze super mooie huwelijksceremonie in de tuin van onze trouwlocatie! We hebben veel complimenten over jou, als onze trouwambtenaar, gehad en ook wij vonden het super leuk! Zo mooi hoe je in je trouwspeech serieus met humor afwisselde en ook nog even improviseerde (Luciano met de hamer laten slaan, iets wat hij nooit meer zal vergeten). Kortom: we hebben extra van de huwelijksvoltrekken genoten! Het begin van een prachtige Trouwdag.

Veel liefs Albert en Sanne

 

 

Lieve Harriët,

Middenin Corona-tijd heb jij als onze BABS ons een hele fijne huwelijksvoltrekking gegeven. We hebben vooraf ruim de tijd genomen om elkaar te leren kennen met o.a. een uitgebreid gesprek bij ons thuis. De huwelijksceremonie was ongedwongen, persoonlijk en relaxed. We hoefden het alleen maar over ons heen te laten komen., en hebben daardoor dubbel en dwars kunnen geniet. Ook van onze gasten kregen we veel te horen: “wat een leuke trouwambtenaar hadden jullie!”

Trouwmevrouw Harriët krijgt van ons een dikke 10!

~ Nick & Esther