Nog voordat wij Harriët ontmoet hadden, kregen we via de mail allerhande instructies waar we op moesten letten met de voorbereiding van ons huwelijk op Kasteel de Hooge Vuursche. "Maar, eerst eens kijken of het tussen ons klikt", aldus Harriët. Zo was onze 'first encounter' met jou via de mail en telefoon. En na 5 minuten bij jou thuis aan tafel gaf je aan "Ik zie het helemaal zitten - de klik was er - dus laten we aan de slag gaan."

Onze fotograaf kende je al, want die heb je ook getrouwd (zie Ilona en Corwin verderop in het gastenboek). Met onze locatie- Kasteel de Hooge Vuursche - was je ook al bekend. Je nam ons mee in het verhaal van een huwelijksvoltrekking en wij kleurden het in zoals het helemaal bij ons paste.

Een moment voor degenen die er niet bij konden zijn, zonder dat het een zwaar verhaal werd. Onze buitenlandse gasten heette jij zonder problemen in het Engels en Duits welkom.Met oog voor het moment en alle details en vooral heel veel humor. Jouw manier van spreken beklijft. Zelfs nu nog ontvangen wij complimenten over de wijze waarop jij ons huwelijk voltrokken hebt.

Lieve Harriët, we hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!
Heel veel dank, Menno en Nienke