Toen ik in de zomer van 2017 Harriët voor het eerst als trouwambtenaar meemaakte wist ik het zeker. Als wij  gaan trouwen is Harriët de enige die  de trouwceremonie zou maken zoals wij zijn! 

Voorafgaand aan onze grote huwelijksdag hebben we eerst een ontmoeting gepland. Het was natuurlijk ontzettend belangrijk dat wij een goede klik hadden. Na de eerste 5 minuten was Sander al om, “Wat een lieve, betrokken en spontane vrouw! Ik heb er alle vertrouwen in.” zei Sander. 

Ongeveer twee weken voor de bruiloft kwam Harriët bij ons thuis langs om uitgebreid het verhaal te horen over hoe we elkaar ontmoet hadden, hoe we in het leven staan, hoe onze reis er samen tot dus ver uit zag en waarom we zoveel van elkaar houden. Een diepgaand gesprek, maar heel ontspannen, vertrouwd en met een grote glimlach. 

Eindelijk was de trouwdag daar! 11 november, bij een prachtig strandpaviljoen, fantastisch gestyled door We Love Texel en met alle mensen om ons heen die we lief hebben. 

Een onvergetelijke trouwceremonie waar we nog heel vaak aan terug denken. Ook onze gasten waren erg onder de indruk van de wijze waarop Harriët als trouwmevrouw, de ceremonie voltrok. Harriët heeft de gave om van een verhaal dat alle kanten op schoot (want tja.. een reis van 7 jaar samenvatten gaat niet altijd gestructureerd) een beeldende trouwspeech te maken, waarbij alles wat voor ons belangrijk is een bijzondere plek kreeg. Met een lach, een traan, een gekke anekdote en vooral heel veel liefde. Dankzij Harriët een Trouwdag om nooit te vergeten! 

Liefs Sander en Marinka